Resepi smoothies untuk kuruskan badan

0

Jadi, hari ini kita bercakap tentang shake yang membuat anda menurunkan berat badan. Terdapat banyak artikel yang memperincikan sifat luar biasa serta faedahnya, termasuk rambut yang lebih sutera, penyingkiran beg di bawah mata dan juga … kehilangan lemak. BLOG Bukan juga tajuknya ialah „Frùllati, per dimagrire”.

Jadi mari kita ketahui diet shake ini: 10 resipi untuk menurunkan berat badan (serta hilangkan rasa loya, namun ia adalah pandangan saya).

Bagaimana ia berfungsi?

Diet shake – tidak perlu bingung dengan shake – menumpukan pada bahagian yang sangat tertumpu „pembakaran lemak” atau metabolisme merangsang atau membersihkan hartanah kediaman yang, digabungkan dengan kekenyangan yang dibawa oleh segelas besar smoothie, akan membantu untuk kehilangan berat badan.

Anda boleh memakannya pada waktu pagi pada perut kosong untuk mempercepatkan perkara yang baik seperti antioksidan dan juga vitamin, atau dengan makan tengah hari atau makan malam. Peraturannya tidak begitu jelas, namun hidangannya agak tepat.

  • buah-buahan merah
  • Buah-buahan merah, segar jika boleh, adalah keajaiban tulen untuk badan kita walaupun campuran smoothie.

Resipi memerlukan buah-buahan merah campuran seperti beri hitam, beri biru, raspberi serta kismis, disepadukan dengan sekeping pir dan juga air sebanyak yang diperlukan untuk konsistensi yang anda suka. Untuk dihargai semasa makan pagi, bersama-sama dengan sumber protein tanpa lemak seperti yogurt serta bijirin seperti oat.

  • smoothies-menurunkan berat badan
  • Rumpai laut dan cili kelp

Ia adalah alga yang difahami serta sangat bernilai di Timur, kerana fakta bahawa ia banyak dalam iodin. Tepat untuk elemen ini, ia digunakan untuk tiroid: dos, seperti yang anda boleh fikirkan jika anda mempunyai masalah dengan tiroid, perlu dijelaskan dengan doktor. Gaulkan dengan secubit cili, strawberi dan juga pisang.

Nenas dan juga timun

Timun adalah makanan yang ditakrifkan sebagai „kalori negatif”, menghidratkan dan juga segar; nanas adalah buah dengan kalori yang sangat sedikit serta digunakan untuk mempercepat penghadaman serta metabolisme. Menggabungkan kedua-dua makanan ini dalam smoothie yang sihat bermakna bom yang mengenyangkan, ringan serta berkhasiat.

Nenas dan juga timunAnda boleh menggunakan timun tanpa mengupasnya, atau mengupasnya dan memotongnya menjadi kepingan. Lakukan perkara yang sama dengan nanas serta kisar termasuk air tawar. Ia boleh menjadi snek atau hidangan, bersama-sama dengan daging tanpa lemak.

Epal dan juga limau gedang

vitamin limau gedang dan juga serat epal adalah pekat bukan sahaja faedah tetapi juga berharga untuk mempercepatkan metabolisme selepas makan utama. Atau setengah jam sebelum ini. basuh epal dan keluarkan intinya tetapi jangan dikupas. Campurkan dengan setengah limau gedang dalam jus dan juga lima puluh peratus dengan pulpa yang dihiris. Et voila.

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini